Domæner

DCmedia Hosting er domænepartner. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder at registrere og administrere flere tusinde top level domains (.dk, .com, .net m.fl.). Vi tilbyder herudover gratis DNS service til alle typer domæner.

Vi sikrer virksomhedens domæneportefølje, og via vores leverandører sørger vi for, at domæneadministrationen varetages professionelt. Undgå uheldige situationer og andre problemer med domæner ift. registrering, fornyelse, udløb og ikke mindst "hijacking".

Mail

Kommunikation med omverdenen via e-mail er kritisk for mange virksomheder.
DCmedia Hosting tilbyder en mailplatform inkl. spam- og virusfilter, som dækker de flestes behov.

Med kryptering på POP, IMAP og SMTP og et godt password forbedres sikkerheden markant.

Ejeren af en mailkonto kan administrere sit eget spamfilter via kontrolpanel ift. whitelist/blacklist af e-mail-adresser, domæner, IP-adresser eller IP-ranges.

SSL certifikat

DCmedia Hosting forhandler SSL-certifikater fra Comodo, GeoTrust, RapidSSL, Symantec og Thawte.
Alle SSL certifikater krypterer kommunikation mellem "klient og server".
Prisen for et SSL-certifikat defineres derfor af tilliden til certifikatet. Det betyder, at der både er billige og dyre certifikater. Prisen afhænger af graden af validering, der udføres på organisationen, ved udstedelse af certifikatet. Ved en grundig validering er tilliden til et certifikat høj, og det afspejles f.eks. i browsere, hvor hele organisationens navn fremgår i adressefeltet.

Til webshop anbefaler vi EV-certifikat (Extended validation).

Vil du vide mere om vores services? Kontakt os