Få UPDATE på sitet

Det er ofte forbundet med en større investering at få udarbejdet et site i en god "håndværksmæssig" kvalitet.

Og som med alle IT-løsninger er det vigtigt at vedligeholde sin investering med løbende opgraderinger, både ift. sikkerhed, men også ift. videreudvikling.

Det er ens eget ansvar at vedligeholde sit site, hvis man ikke har en aftale med en konsulent/leverandør.

Kommer den "næste sælger" forbi og præsenterer et nyt smart system, og man har brugt tid og penge på et allerede eksisterende site, så hiv lidt i bremsen.

Migreringsfasen med konvertering til et nyt system koster ofte meget mere tid på ens konto end man regner med, f.eks. hvis indhold skal flyttes manuelt til det nye system eller reetablering (programmering) af allerede eksisterende funktioner. Det kan betale sig at opgradere sitet, også selvom det er af ældre dato - det er altid muligt at stramme op på design, hvis det trænger til det.

Pris

Mange parametrer udgør prisen for et UPDATE-abonnement på en webapplikation, herunder kompleksiteten i sitet og den måde det er implementeret på.

Ofte foretager man en manuel vurdering af sitet ud tekniske facts og input fra kunden selv, men det tager meget tid. Derfor har vi udviklet et analyseværktøj, som effektiviserer denne proces. Analyseværktøjet kan give en fornuftig og retvisende pris på meget kort tid.

For de fleste sites ligger omkostningerne til et UPDATE-abonnement på 1500-2500 kr. per kvartal.

Bedste sikkerhed = UPDATE + Secure SITE

Vil du vide mere om vores services? Kontakt os